Τηλέφωνα Παραγγελιών
211.7156.763 - 211.7156.086

Προσφορές

 • Προσφορά 2 Montana με 35% έκπτωση επιπλέον

  Αγοράστε τώρα δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου και κερδίστε επιπλέον έκπτωση 35% στο δεύτερο ζευγάρι, πέραν της αρχικής έκπτωσης!!!

  Αγοράστε τώρα!

      
  Not rated yet
  •   €0.00
 • Προσφορά 3 Montana με 50% έκπτωση επιπλέον

  Αγοράστε τώρα τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου Montana με 50% έκπτωση στο δεύτερο και το τρίτο ζευγάρι πέραν της αρχικής έκπτωσης!

  Αγοράστε τώρα!

  Not rated yet
  •   €0.00
 • Σετ Βιβλίων Νο 22
  • 20% έκπτωση

  Σετ Βιβλίων Νο 22

  • Super offer

  Set 2 βιβλίων με κορυφαία προγράμματα, που θα σας βοηθήσουν να γυμνάσετε τόσο τους κοιλιακούς σας όσο και συνολικά τον μυικό σας ιστό χωρίς όργανα, σε συνδιασμό ή και μεμονωμένα, διαθέτοντας 20 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα στην άνεση του σπιτιού σας. 

  ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ - Μόνον για άντρες
  Γυμναστείτε στην άνεση του σπιτιού σας

  Γυμνάστε τους κοιλιακούς μύες με εστιασμένες ασκήσεις. Ακολουθήστε το πρόγραμμα εκγύμνασης που ταιριάζει στο επίπεδο εμπειρίας και φυσικής σας κατάστασης και δείτε άμεση, θεαματική βελτίωση σε σύντομο χρόνο. Αποκτήστε λεπτή μέση, σφιχτή κοιλιά, καλοσχηματισμένους μύες και το… 6-pack των κοιλιακών που πάντα επιθυμούσατε.

  Τι περιέχει το βιβλίο; Ασκήσεις κοιλιακών, ραχιαίων και γλουτιαίων μυών. Υποδείγματα και προτάσεις προγραμμάτων. Προτάσεις για αερόβια άσκηση. Αναλυτικό πρόγραμμα βαδίσματος. Ειδικές συμβουλές διατροφής. Εξειδικευμένο διαιτολόγιο για ταχύτερη μείωση του κοιλιακού λίπους.

  ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - Μόνον για άντρες
  5λεπτο καθημερινό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και μυϊκής ανάπτυξης. 

  Προοδευτικά κλιμακούμενη μέθοδος εκγύμνασης με ισομετρικές ασκήσεις αυτοαντίστασης διαρκείας 6 εβδομάδων. Περιλαμβάνει 42 διαφορετικά 5λεπτα ημερήσια προγράμματα, διαφοροποιημένα από μέρα σε μέρα, με αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα.
  Αν πιστεύετε ότι οι δυνατοί και ταυτόχρονα καλοσχηματισμένοι μύες είναι «προνόμιο λίγων, γονιδιακά τυχερών», ότι «είναι πολύ δύσκολο να τους αποκτήσεις» ή ότι «χρειάζεται σκληρή γυμναστική, άφθονος ιδρώτας και πολύς χρόνος», σας αποδεικνύουμε εμπράκτως το αντίθετο: σε χρόνο – ρεκόρ, μόλις 6 εβδομάδες ή συνολικά 210 λεπτά (!), αναδομείτε πλήρως το μυϊκό σας σύστημα και βελτιώνετε 100% τη δύναμή σας. Με εξειδικευμένο 5λεπτο πρόγραμμα καθημερινής γυμναστικής, ιδανικό για άντρες με καθιστικό τρόπο ζωής.

  Not rated yet
  • €24.00   €19.20
   20% έκπτωση
 • Σετ Βιβλίων Νο 25
  • 20% έκπτωση

  Σετ Βιβλίων Νο 25

  • Super offer

  Set 2 βιβλίων με κορυφαία προγράμματα, που θα σας βοηθήσουν να γυμνάσετε τόσο τα χέρια, όσο και κορμό σας με ένα λάστιχο γυμναστικής και ένα σετ αλτηράκια, σε συνδιασμό ή και μεμονωμένα, διαθέτοντας 30 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα στην άνεση του σπιτιού σας.

  ΑΣΚΗΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
  Χρηστικός οδηγός για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.


  Περιέχει 200 εστιασμένες ασκήσεις με λάστιχο γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε παντού (στο σπίτι, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στο στάδιο, κ.α.), συμβουλές για να σχεδιάσετε το ατομικό σας πρόγραμμα ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σας και επίσης, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής διάρκειας 6 εβδομάδων.
  Έξυπνα και γρήγορα τονώνετε το μυικό σας σύστημα, προστατεύετε τις αρθρώσεις, βελτιώνετε τη σωματική σας εμφάνιση και αποκτάτε καλύτερη φυσική κατάσταση.

  ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΒΑΡΑΚΙΑ
  Χρηστικός οδηγός για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

  Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε τις κατάλληλες ασκήσεις και ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής 12 εβδομάδων, που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε γρήγορα, χωρίς να χάνετε το χρόνο σας με αναποτελεσματικές, ανεφάρμοστες ή πολυέξοδες λύσεις. Από εσάς θέλουμε να έχετε τη διάθεση να γυμναστείτε τρεις (3) φορές την εβδομάδα, ημέρα παρά ημέρα, από 20-30 λεπτά την κάθε φορά, χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι βαράκια (αλτήρες). Για όλα τα άλλα, ασκήσεις, προγράμματα, μέθοδο, θα σας καθοδηγήσουμε εμείς, βήμα προς βήμα, ημέρα με την ημέρα.


  Not rated yet
  • €25.00   €20.00
   20% έκπτωση
 • Σετ Βιβλίων Νο 27
  • 20% έκπτωση

  Σετ Βιβλίων Νο 27

  • Super offer

  Set 2 βιβλίων με πλήρες εικονογραφημένο και επεξηγηματικό ασκησιολόγιο, που θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε με βάρη το σύνολο του μυικού σας ιστού και ταυτόχρονα να διατηρήσετε τόσο την ελαστικότητα όσο και την εκρηκτικότητα των μυών σας.

  ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΒΑΡΗ - Τρόποι και μέθοδοι προπόνησης

  Το βιβλίο αυτό περιέχει τα βασικά στοιχεία που είναι απαραίτητο να γνωρίζετε εάν γυμνάζεστε ή επιθυμείτε να γυμναστείτε με βάρη.
  Αναλύονται και σκιαγραφούνται πάνω από 400 ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε είτε στo γυμναστήρο είτε στο σπίτι σας, χρησιμοποιώντας συμβατικό εξοπλισμό και όργανα (αλτήρες, μπάρες κ.λπ.).
  Επίσης, σας πληροφορεί γύρω από τις μεθόδους προπόνησης, σας δίνει χρήσιμες συμβουλές, απαντάει σε πολλά από τα συνήθη ερωτήματά σας και σας υποδεικνύει τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για να φτιάξετε το δικό σας αποτελεσματικό πρόγραμμα ή για να βελτιώσετε αυτό που κάνετε τώρα.
  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

  ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΑΣΕΩΝ

  Το βιβλίο ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΑΣΕΩΝ περιέχει χρηστικές πληροφορίες γύρω από τις διατατικές ασκήσεις, τις διάφορες μεθόδους και τις τεχνικές των διατάσεων, πληθώρα ασκήσεων για όλες τις μυικές ομάδες, καθώς και ένα "έτοιμο" βασικό πρόγραμμα για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε "σίγουρα και αποδοτικά".
  Γραμμένο με συνοπτικό τρόπο, χωρίς απεραντολογίες και περιττές θεωρίες, σας πηγαίνει κατ΄ευθείαν από τη θεωρία στην πράξη. Με το σύστημα των ερωταπαντήσεων, η ανάγνωσή σας γίνεται γίνεται πιο εύκολη και πιο αποδοτική - βρίσκετε άμεσες απαντήσεις για όσα θα θέλατε να ρωτήσετε, λύνετε απορίες και αποκομίζετε εφαρμόσιμες γνώσεις που μπορείτε να χρησμοποιήσετε τόσο στις καθημερινές όσο και στις αθλητικές σας δραστηριότητες.

  Not rated yet
  • €35.00   €28.00
   20% έκπτωση
 • Σετ Βιβλίων Νο 30
  • 20% έκπτωση

  Σετ Βιβλίων Νο 30

  • Super offer

  Set 2 βιβλίων με πλήρες εικονογραφημένο και επεξηγηματικό ασκησιολόγιο προπόνησης με Fit Ball και προπόνησης των κοιλιακών που θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε τόσο το σύνολο του μυικού σας ιστού όσο και ειδικότερα τους κοιλιακούς σας.
  ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ VIDEO/CD-ROM ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟΥ!!!

  FIT BALL - ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ - Πλήρες ασκησιολόγιο Κινητικότητας-Ισορροπίας-Σταθεροποίησης-Ενδυνάμωσης 

  Οι ασκήσεις που γίνονται σε μεγάλες φουσκωτές μπάλες προσφέρουν ένα είδος αστάθειας που δίνει τη δυνατότητα στους μυς που σταθεροποιούν το σώμα να ρυθμίζουν συνεχώς τη σταθερότητα των αρθρώσεων και τη θέση του σώματος.
  Οι ασκήσεις σε FIT BALL χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη της Κινητικότητας, της Ισορροπίας, της Σταθεροποίησης, της Ενδυνάμωσης και της Νευρομυϊκής Συναρμογής, καθώς και για την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών του μυοσκελετικού συστήματος μέσω της ενεργοποίησης των νωτιαίων αντανακλαστικών.

  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

  Για τον καθένα μας είναι απαραίτητη η προπόνηση της περιοχής της μέσης και ιδιαίτερα των κοιλιακών μυών, όχι μόνο για λόγους εμφάνισης, αλλά και υγείας γενικότερα.
  Η καλή εμφάνιση στην περιοχή της μέσης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αυτοί είναι η μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα και φυσικά, η σωστή προπόνηση των κοιλιακών.
  Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται 2 ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης κοιλιακών, διάρκειας 12 εβδομάδων το καθένα.
  Οι ασκήσεις του ενός προγράμματος δεν χρειάζονται ιδιαίτερο εξοπλισμό, ενώ το άλλο είναι σχεδιασμένο για άτομα που ακολουθούν κάποιο άλλο πρόγραμμα προπόνησης κοιλιακών τουλάχιστον επί 3 μήνες.

  Not rated yet
  • €46.00   €36.80
   20% έκπτωση

Δημοφιλή Προϊόντα