Κατάστημα: Λ. Βουλιαγμένης 49, 11636, Αθήνα

Χάρτης Wishlist

ΑρχικήΤο Κατάστημα Αθλότυπο

 Το ΑΘΛΟΤΥΠΟ μεγαλώνει, αναπτύσσεται, εξελίσσεται...

Εδώ και πολλά χρόνια εμείς στο ΑΘΛΟΤΥΠΟ με πολλή δουλειά, μεράκι και όνειρα δημιουργήσαμε μια αθλητική βιβλιοπωλειακή γωνιά και χτίσαμε μια υπέροχη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης με τους πελάτες-φίλους μας.

Ξεκινώντας το 1991 από μια μικρή συλλογή αθλητικών βιβλίων σε έναν όροφο στην Χ. Τρικούπη, περάσαμε μέσα στα επόμενα χρόνια στο "θρυλικό" μαγαζί της Ιπποκράτους, όπου σταδιακά ..."στριμώξαμε" τη ραγδαία αναπτυσσόμενη ελληνική και ξένη βιβλιογραφία, μια ευρύτατη γκάμα αθλητικών-προπονητικών multimedia, τον εξοπλισμό των προπονητών, των διαιτητών και πιο πρόσφατα, και τον αθλητικό και προπονητικό εξοπλισμό ομάδων αλλά και γυμναστηρίων! Συγχρόνως, εμείς πρώτοι δημιουργήσαμε και εξελίξαμε ένα σύγχρονο αθλητικό και εμπορικό site μέσα από το οποίο ήρθαμε σε επαφή με χιλιάδες φανατικούς (πλέον!) φίλους μας σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πολλές-πολλές χώρες του εξωτερικού!

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο που έπρεπε να κάνουμε το επόμενο βήμα!

Για αυτό και από το 2009 μας βρίσκετε με ένα δεύτερο, νέο, μεγάλο αθλητικό κατάστημα στα 150 m² του οποίου θα στεγαστούν τα όνειρά μας! Τα όνειρα της δημιουργίας μιας μεγάλης Αθλητικής Αγοράς με Βιβλία, DVDs, Προγράμματα για PC, Προπονητικό και Διαιτητικό εξοπλισμό, Όργανα γυμναστικής για το σπίτι και το γυμναστήριο, Αθλητιατρικά είδη, Συμπληρώματα διατροφής καθώς και Αναμνηστικά ομάδων, σε ένα χώρο όπου μπορούμε να υποδεχτούμε και να εξυπηρετήσουμε με την άνεση που πάντα θέλαμε Προπονητές, Αθλητές, Διαιτητές, και Αθλούμενους, φίλους απλά του αθλητισμού, τους δικούς μας φίλους.

Το νέο ΑΘΛΟΤΥΠΟ στεγάζεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 49, 11636, Αθήνα, απαντάει στα τηλέφωνα 211.7156086, 211.7156763, 210.3606894 και το ωράριο λειτουργίας του είναι:

Δευτέρα, Τετάρτη 09:00 - 16:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00 - 19:00
Σαββάτο 09:00 - 14:30

Χώρος στάθμευσης απέναντι από το κατάστημα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα

Το κατάστημα εξυπηρετείται από τις στάσεις του Μετρό "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" & "FIX" (10" περπάτημα) και "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" (15" περπάτημα).

Τέλος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη στάση ΒΑΡΓΙΩΤΗ, η οποία εξυπηρετεί τις λεωφορειακές γραμμές:

Α3: Ακαδημία - Γλυφάδα
856: Αιγάλεω - Υμηττός - Δάφνη