Τηλέφωνα Παραγγελιών
211.7156.763 - 211.7156.086

Ελαστικά Κορδόνια Σιλικόνης

Τοποθετήστε εδώ για αγορά
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
 • Ελαστικά Κορδόνια Σιλικόνης Funny Laces

   Ελαστικά Κορδόνια Σιλικόνης χωρίς δέσιμο Funny Laces

  Τα ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Funny Laces από σιλικόνη, είναι ιδανικά για όλα τα αθλητικά και σπορ υποδήματα και είναι κατάλληλα τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά.
  Είναι άνετα, κομψά, δεν βρωμίζουν και είναι αδιάβροχα. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μπορούν να δεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δίνοντας σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε πανέμορφα και πρωτότυπα σχέδια.

  Χαρακτηριστικά

  Τα Funny Laces είναι πλακέ, ελαστικά, πλάτους 8 χιλιοστών, κατασκευασμένα από σιλικόνη, και το πακέτο περιλαμβάνει 20 κορδόνια διαφορετικού μήκους για κάθε ζευγάρι, δίνοντας σας την δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς μήκος.

  Not rated yet
  •   €7.00
 • Ελαστικά Κορδόνια Funny Laces Elegant


  Ελαστικά Κορδόνια Σιλικόνης χωρίς δέσιμο Funny Laces Elegant

  Τα ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Funny Laces Elegant από σιλικόνη, είναι ιδανικά για όλα τα πολιτικά υποδήματα και είναι κατάλληλα τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά.
  Είναι άνετα, κομψά, δεν βρωμίζουν και είναι αδιάβροχα. Διατίθενται σε μαύρο και καφέ χρώμα και μπορούν να δεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

  Χαρακτηριστικά

  Τα Funny Laces είναι στρογγυλα, ελαστικά, κατασκευασμένα από σιλικόνη, και το πακέτο περιλαμβάνει 20 κορδόνια μήκους 3 και 4 εκατοστών, δίνοντας σας την δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς μήκος.

  Not rated yet
  •   €7.00

Δημοφιλή Προϊόντα